www.gofoxpro.com


Go Back   FOXPRO Forums > FOXPRO Products > FOXPRO Digital Game Calls & Accessories

FOXPRO Digital Game Calls & Accessories Discuss all FOXPRO digital game calls and accessories in this forum. Open to all models offered by FOXPRO Inc. Questions, comments, advice, etc.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-15-2018, 11:57 AM
Seeking_Coyotes's Avatar
Seeking_Coyotes Seeking_Coyotes is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Pennsylvania
Posts: 423
Default Cell Towers Disable Foxpro Callers

When I am within a few hundred yards from a cell tower my callers will not work unless they are in my hand or right next to me. Seems maybe the cell tower stops the remote from sending a signal to the caller. Is there any way to fix this problem?
__________________
www.masterpredatorhunting.com
Reply With Quote
  #2  
Old 04-15-2018, 12:12 PM
Furguy's Avatar
Furguy Furguy is online now
Senior Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: 4859'29.1"N 11043'44.9"W
Posts: 392
Default

HUMM?
Never had that problem, but we don't have but two towers in the state.
__________________
Oldguy
Furguy
You decide !!!
Reply With Quote
  #3  
Old 04-15-2018, 02:04 PM
Fla_dogman's Avatar
Fla_dogman Fla_dogman is offline
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 39
Default

I've had a similar situation, one stand we call from which is near a tower interferes with the remote signal

Sent from my XT1635-01 using Tapatalk
Reply With Quote
  #4  
Old 04-17-2018, 12:37 AM
Seeking_Coyotes's Avatar
Seeking_Coyotes Seeking_Coyotes is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Pennsylvania
Posts: 423
Default

Hope the FoxPro techs will respond with a solution or consensus if we cannot use the caller around cell towers, etc. I'm sure it is all brands of callers. I just exclusively use FoxPro callers.
__________________
www.masterpredatorhunting.com
Reply With Quote
  #5  
Old 04-17-2018, 09:32 PM
Weasel's Avatar
Weasel Weasel is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2009
Location: SW Utah
Posts: 7,474
Default

Quote:
Originally Posted by Seeking_Coyotes View Post
Hope the FoxPro techs will respond with a solution or consensus.

The quickest way to get a response is to call them. They don't always check in on the forums.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin by vBSkins.com
Customized for FOXPRO Inc.