FOXPRO Forums

FOXPRO Forums (http://forum.gofoxpro.com/fp_forums/index.php)
-   FOXPRO Digital Game Calls & Accessories (http://forum.gofoxpro.com/fp_forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Shockwave (http://forum.gofoxpro.com/fp_forums/showthread.php?t=14142)

KPH 02-18-2018 09:17 PM

Shockwave
 
My Shockwave will not play my remote , it seems that the jack plug in on the shockwave is loose. I can hook up to my inferno and all is well. I guess what I am asking do I need to send it back in or is there something I can do. It is out of warranty. I was wrong it is still under warranty guess I need to make a call soon'

Possumal 02-19-2018 07:16 AM

I'd call the techs at FoxPro. If it needs to be sent in, they will tell you.

KPH 02-19-2018 09:20 PM

That sucker is already in the mail


All times are GMT -4. The time now is 11:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.