PDA

View Full Version : New hellfire will not load


deadbait
01-01-2014, 01:10 PM
I have the spitefire and have used it a lot of times on the utility program but the new hellfire I just bought will not load .The files will load on the computer and the drive shows up HFI.The foxpro utility will show the drive i: but when I click on it nothing loads.Not a happy camper right now.

DogFool
01-01-2014, 02:55 PM
Sent PM.

Please let us know if you got it to work.

deadbait
01-02-2014, 01:16 AM
Problem fixed needed to update programming utility thanks dogfool!!