PDA

View Full Version : Programming utility question


Batman74
01-27-2013, 07:14 PM
I recently downloaded what I think is the lastest edition of the FoxPro utility. When I opened it, it didn't show any of my sounds. I own an original Fury, when I plugged it into my computer and backed up my sounds they showed up as backed up but do not show on my source sound list. I'm totally confused?? The version I downloaded was V4.0.27. Any help will be greatly appreciated.

FPScott
01-28-2013, 08:22 AM
Batman74:

The source sound column is for sounds already on your computer. When you plug in you Fury it will show under the caller sound file column not the source sound file column.

Batman74
01-28-2013, 10:50 AM
Scott that's what I thought, my sounds are saved to the computer that I was using however they did not come up in the column. I checked and they still are on my computer but not showing up when I pull up the program.

FPScott
01-28-2013, 12:42 PM
Batman74:

You can use the browse library button to navigate to the proper directory to pull up those sounds to the utility.

Batman74
01-28-2013, 09:25 PM
Scott thanks for your help, I was finally able to figure it out. Thanks again.:D