PDA

View Full Version : Fx-5/tx-200 help.


Mike2043
12-09-2011, 09:11 PM
Hi Guy's.

I just got my FX-3 upgraded to the FX-5. Well I can't leave well enough alone & tried to add some more sounds. I used the foxpro programmer, but can't get the remote to take the data. All the sound #'s on the remote are blank. I even went back & took off what I added , but the remote still won't program. I am following the directions with no luck. Is there a trick to this?

I do notice that my my 000 (1st) sound # says's - looks like a 2 N6. That space appears to be a black square on the remote.
Is there a master reset on the remote?

I also noticed it's not showing all the numbers. It woun't scroll.
Thanks
Mike

Mike2043
12-10-2011, 08:13 AM
Disregard, got it.