PDA

View Full Version : Firestorm


jca57jd
07-06-2010, 12:20 PM
hey guys im not to familiar with the way you load a foxpro. My uncle has a foxpro and i have used it. I notice that when you select a sound to play, whatever is playing is about a 30-45 second recording played continuasly. So this brings me to my question for you knolagable guys. I have a 15, 16, and 17 minute set of sequence calls that i love and has brought in the three i have killed while calling. Is ther any way for me to load the long 15 minute + sequences onto the new firestorm?
Thanks guys

FP Jarrod
07-07-2010, 08:21 AM
You sure can add those sequences to your Firestorm. You just need to make sure the file is in an audio format that the Firestorm will play, such as MP3. If it is, you would add it just like you were adding a FOXPRO sound. We have written, step-by-step instructions and a video tutorial that shows the programming process from start to finish. Check the instructions and video out here:

FOXPRO Programming Instructions (http://www.gofoxpro.com/resources/program.php)

Let me know if that helps you out.

jca57jd
07-11-2010, 01:33 PM
Thanks fp jarrod! That told me everything i needed to know