PDA

View Full Version : Foxpro spitfire Please Help!!!!!!!!


Declan3
06-01-2010, 07:30 PM
Hi just got foxpro spitfire tx-24 remote. I have transfered new sounds on to the memory card and when trying to transfer the names from the spitfire to the TX-24 it just says "Turn on Caller", I have followed the instructions in the manual but cannot get it to transfer properly.

Can anyone help please?????????/

Thanks
Declan

trappingbobcats
06-02-2010, 06:38 PM
make sure you have the transfer cable plugged in.then make sure you unplug it.

Possumal
06-03-2010, 12:44 PM
I have no experience with the Spitfire, but the directions in the user manual look pretty straightforward. If you follow them carefully, all should be good. You might want to try taking your batteries out of your remote and then reinstall them, and then try the transfer. I have found that to correct a lot of elements on remotes of all kinds.