www.gofoxpro.com


Go Back   FOXPRO Forums > FOXPRO Sounds > Programming Help

Programming Help Having trouble programming your FOXPRO game call? Consider yourself to be a programming expert? Visit this forum to get assistance or to share advice with others.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-10-2013, 12:09 AM
Kingrider Kingrider is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Kanawha county, WV
Posts: 34
Default Backing up files

Having some problems backing up my sounds after loading the new utility. The program recommends I back up my sounds and then it will give me a "not responding" message. I also have to turn the power on my wildfire before the program will even recognize my caller? Didnt have to do that on the old software. I don't want to start messing around with my sounds until I can backup the ones I already have.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-10-2013, 10:49 AM
Shurshot's Avatar
Shurshot Shurshot is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Central Ohio
Posts: 394
Default

I don't mess with the program to back up files. when you connect it to your computer, just drag and drop in Explorer to back them up. that program leaves a lot to be desired.
__________________
NRA Lifetime Member
Reply With Quote
  #3  
Old 03-10-2013, 12:24 PM
Kingrider Kingrider is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Kanawha county, WV
Posts: 34
Default

Thanks!!! I didn't even know that was possible lol. I spent two hours messing with it last night.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-10-2013, 02:49 PM
Kingrider Kingrider is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Kanawha county, WV
Posts: 34
Default

I don't know what the deal is. I can't even drag the files over with the program not running. I loaded sounds on my call this past summer with no problem on the old utility. I am using windows 7 now versus windows XP before. My computer just doesn't want anything to do with this call lol.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-10-2013, 11:46 PM
Kingrider Kingrider is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Kanawha county, WV
Posts: 34
Default

All is well now, Used my sons computer. I don't know what the deal was but he is running windows Xp and everything went smooth!!! Bought 16 more sounds and had them loaded in no time!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin by vBSkins.com
Customized for FOXPRO Inc.