www.gofoxpro.com


Go Back   FOXPRO Forums > FOXPRO Sounds > Programming Help

Programming Help Having trouble programming your FOXPRO game call? Consider yourself to be a programming expert? Visit this forum to get assistance or to share advice with others.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-25-2021, 04:44 AM
blueheckle blueheckle is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: I am from Bonny Scotland UK
Posts: 34
Default SCORPION 1Xb sound card

Question guys I have an old friend who stays in a different part of the country and is not computer savvy , he has asked me to put calls he has on a large memory card onto his SD card for the Scorpion 1xb , my question is do I just number them like the old spitfire I had 000 001 etc etc and then he will have to sync his remote when he gets them any input most welcome thanks Jim
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2021, 11:15 AM
DogFool's Avatar
DogFool DogFool is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Bedford, Pennsylvania
Posts: 640
Default

yep, that should work.
__________________
X2S and Fusion
Reply With Quote
  #3  
Old 01-27-2021, 04:06 AM
blueheckle blueheckle is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: I am from Bonny Scotland UK
Posts: 34
Default

Quote:
Originally Posted by DogFool View Post
yep, that should work.
thanks for the reply , so just number them like 001,002, 003, will it be ok to put the name of the call after the number so he knows what they are and do I leave a space etc, do I have to put the full 200 sounds back on the card , I dont want him to send the caller with all this covid going on would never forgive myself if anything happened, thanks Jim

Last edited by blueheckle; 01-27-2021 at 04:12 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-28-2021, 09:39 AM
DogFool's Avatar
DogFool DogFool is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Bedford, Pennsylvania
Posts: 640
Default

Number 1 Space Name
000 JackRabbit
001 GrayFox Pup

I'm not very familiar with the Scorpion, but it may only hold 50 or less sounds.
__________________
X2S and Fusion

Last edited by DogFool; 01-28-2021 at 09:55 AM. Reason: add sentence
Reply With Quote
  #5  
Old 01-29-2021, 05:19 AM
blueheckle blueheckle is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: I am from Bonny Scotland UK
Posts: 34
Default

Many thanks will try that when it arrives thanks Jim
Reply With Quote
  #6  
Old 02-08-2021, 12:55 PM
blueheckle blueheckle is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: I am from Bonny Scotland UK
Posts: 34
Default

well my old friend finally managed to get the new sound card posted to me, at first the Foxpro programmer would not recognise the card, then I remembered my old spitfire was SP , so renamed the SD card X1B and it recognised it my question is now before I return it will his unit play it named like that and will his remote sinc or will i need Scorpion X1B or X1B and serial num etc many thanks Jim
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:01 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin by vBSkins.com
Customized for FOXPRO Inc.